17 Ocak 2010

The Rebound (2009)

Tür: Romantik / Komedi
Yönetmen: Bart Freundlich
Süre: 97 dakika
Oyuncular: Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Rob Kerkovich, Steve Antonucci, Marc Alan Austen, Paul Basile, Robert Bizik, Andrew Stephen Bradley, Daniel Burress, Megan Byrne, Alana Cadiz

İki çocuk annesi Sandy (Catherine Zeta-Jones), oğlu Frank’in doğum günü kayıtlarına bakarken, kocasının partide başkasıyla birlikte olduğunu görür. Çocuklarını alıp şehre taşınan Sandy, evlendikten sonra hiç çalışmamış olmasına rağmen girişkenliği sayesinde bir televizyon kanalında analist olarak işe başlar.

Genç yaştaki Aram Finklestein (Justin Bartha), boşanma planları içindedir. Çünkü aşk yaşadığını sandığı eşi onunla sevgiden değil, ülkede kalıp vatandaşlık hakkı elde etmek için evlenmiştir. Şimdi ise Aram, bir kafeteryada çalışarak vakit geçirmektedir.

Sandy, Aram’ın çalıştığı kafeteryaya gelir. Çocuklarının Aram’la iyi anlaşması üzerine ona dadılık teklif eder. Aram, bu işten oldukça keyif almanın yanında, Sandy’e karşı da boş değildir. Aradaki en büyük sorun, ikisi arasındaki yaş farkı olacaktır.

Kısa bir karede, İstanbul’da çekilmiş görüntüler de var. Uçuk kaçık, seyirciyi eğlendirecek bir romantik komedi. Bu tarzdan hoşlananların beğeneceğini umuyoruz.

Emre Türker

Picture: impawards

5 yorum:

  1. Romantik komedi en sevdiğim türlerden..

    Ve sırf Catherine Zeta-Jones var diye bile izlenir.
    Bu kadına hayranım gerçekten.
    Halen Michael Dougles'la evli mi bilmiyorum ama :)

    YanıtlaSil
  2. Zeugma… Romantik komediler tebessümü bayatlaştırmayan yapıya sahip.
    Genelde duyguların sempatik tarafından baktıklarından, sıkmıyorlar (hepsi değil tabi)
    Bu filmden sonra ben de Catherine Zeta-Jones’un Michael Dougles'la evli olup olmadığını düşünmüştüm aslında, uzun süredir sahnede yoktu. Catherine Zeta-Jones’da tensel yaşlanmayı göremiyoruz.

    YanıtlaSil
  3. Romantik komedi benim de en sevdiğim türlerden ancak C.Zeta Jones'un benim kalbimdeki yerini terkedişi bu filmle gerçekleşmiştir. Oldukça zor günler geçiriyor olsa gerek, bu denli uyduruk bir yapımda bu dünkü çocukla bu rolü aldığı için. T-mobile yüzü de oldu. Dünyanın en güzel kadınlarından birinin bu duruma düşmesi çok üzücü....

    YanıtlaSil
  4. Paylaşımın için teşekürler.Bu tür filimlere ihtiyacımız var.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Çok soğuk bir günde, sıcacık bir battaniyenin altında evde sinema keyfi yapmak kadar güzel birşey var mı? Bu filmi bulup izleyeceğim şimdi... ;)

    YanıtlaSil