03 Ocak 2010

Saw VI (2009)

Türkçe Adı: Testere 6
Tür: Polisiye / Korku / Gizem / Gerilim
Yönetmen: Kevin Greutert
Süre: 90 dakika
Oyuncular: Tobin Bell, Costas Mandylor, Mark Rolston, Betsy Russell, Shawnee Smith, Peter Outerbridge, Athena Karkanis, Samantha Lemole, Tanedra Howard, Marty Moreau, Shawn Ahmed, Janelle Hutchison, Gerry Mendicino, Caroline Cave, George Newbern

Jigsaw olarak tanınan John (Tobin Bell) ölmüştür. Fakat geride bıraktığı mirasları ve yerine getirilmesini istediği arzuları, olayların devam etmesini sebep olmaktadır. Bununla ilgili olarak, ölmeden önce eşi Jill’e (Betsy Russell) mirasıyla beraber birtakım gizli zarflar bırakır.

Dedektif Mark Hoffman (Costas Mandylor), Jigsaw’ın oyun serisine devam eder. Hedefte, sigorta şirketinde geliştirdiği hesap yöntemine dayalı olarak müşterilerinin sağlık ödemelerini yapmayan William (Peter Outerbridge) bulunmaktadır. Bu arada Jigsaw’ın ölüm oyunlarına kimin devam ettiği araştırılmakta, hatta sona yaklaşılmaktadır.

Tanıdık ve bildik görüntüler. Artık seriyi takip edenler, oyunların ne şekilde hazırlandığıyla ilgileniyor. Farklı yapısı itibariyle ilgi çekse de, hayran kitlesinin gittikçe azaldığı bir gerçek.

Emre Türker

Picture: impawards

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder