15 Şubat 2009

Snow Angels (2007)

Türkçe Adı: Kar Melekleri
Tür: Dram / Romantik
Yönetmen: David Gordon Green
Süre: 107 dakika
Oyuncular: Kate Beckinsale, Sam Rockwell, Michael Angarano, Jeannetta Arnette, Griffin Dunne, Nicky Katt, Tom Noonan, Connor Paolo, Amy Sedaris, Olivia Thirlby, Gracie Hudson, Brian Downey, Carroll Godsman, Daniel Lillford, Deborah Allen
Kişilikler ve ilişkiler üzerine hazırlanmış bir film. Çaresiz kalan bir insanın yapabilecekleri ve düşünceleri yansıtılmaya çalışırken, yaşanan her sorunun diğer kişileri de etkileyebileceği gösteriliyor.

Kocası Glenn’in (Sam Rockwell) bunalımlarından dolayı ayrılma kararı almış Annie (Kate Beckinsale), küçük kızıyla kasabadaki hayatına devam etmektedir. Bir restoranda arkadaşı Barb (Amy Sedaris) ve daha önce bakıcılığını yaptığı Arthur (Michael Angarano) ile birlikte çalışmaktadırlar. Bu birlikte çalışan 3 kişinin de aileleri içinde huzursuzlukları bulunmaktadır. Bu huzursuzluklar; evden ayrılma, eve geri dönüş ve farklı yaşama gibi karmaşaların arasında gidip gelmektedir.

Snow Angels, Stewart O'Nan romanını beyazperdeye taşıyor. Sam Rockwell ve Kate Beckinsale, mutluluk ve üzüntü ifadelerini seyirciye çok iyi yansıtıyor. Fakat film bunun yanında çok ağır ilerliyor. Tamamen dramatik bir yapıya sahip olunca da huzursuz edebiliyor.

Emre Türker

picture: impawards

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder