27 Şubat 2009

Click (2006)

Tür: Komedi / Dram / Fantastik
Yönetmen: Frank Coraci
Süre: 107 dakika
Oyuncular: Adam Sandler, Kate Beckinsale, Christopher Walken, David Hasselhoff, Henry Winkler, Julie Kavner, Sean Astin, Joseph Castanon, Jonah Hill, Jake Hoffman, Tatum McCann, Lorraine Nicholson, Katie Cassidy, Cameron Monaghan, Jennifer Coolidge
Zamanın sıkıcı olaylarını atlayıp ileriye gidebilme şansınız olsaydı, hayat mükemmel olabilir miydi?

Başarılı mimar Michael Newman (Adam Sandler), çalıştığı şirkette söz sahibi olacak kadar kariyer yapmak istemektedir. Bu uğurda patronu Ammer’in (David Hasselhoff) onu deli gibi çalıştırmasına aldırış etmez. Fakat yoğun iş temposu yüzünden, çok sevdiği eşi Donna (Kate Beckinsale) ve çocuklarına yeteri kadar vakit ayıramaz.

Evdeki teknolojik eşyaların kumanda kalabalığı, Michael’ı çılgına çevirir. Hepsini tek elden kontrol edebilmek için, gece yarısı açık herhangi bir süpermarkete girer. Orada Morty (Christopher Walken) ile karşılaşır. Morty ona istediği kumandayı ücretsiz verirken, ürünü geri almamayı şart koşar.

Michael’ın eve getirdiği kumandanın özelliği, sadece cihazlarla sınırlı değildir. Aynı zamanda hayatını bile kontrol edebilmektedir. Michael şaşkına döner ama kısa sürede kendini toplar. Artık hayatının sıkıcı yerlerini atlayabileceği bir kumandaya sahiptir.

Adam Sandler’in etkili rolü ve Kate Beckinsale’nin güzelliği, filme renk katmış. Bazı değerleri izleyiciye mizahı kullanarak hatırlatan Click, mükemmel bir yapımdır. Dram, eğlence ve romantizmin doruklarına ulaşırken, seyrettiklerini unutamayacaksınız.

Emre Türker

picture: impawards

7 yorum:

  1. sonunda ağlar gibi olmuştum..
    hem komik hem dramatik bir film,kesinlikle izlenmeli..

    adam sandler benim için çok özlen elli ilk öpücük'ten sebep :)

    YanıtlaSil
  2. Zamanın sıkıcı olaylarını atlayıp ileriye gidebilme şansınız olsaydı.... evet evet işte bu.. daha geçenlerde bunu kendi kendime diyordum... valla olsaydı bence çok da güzel olurdu sanki..
    bu filmi izlemeli sevdim :)
    sevgiler
    beyazgelinciik.blogcu.

    YanıtlaSil
  3. bu filmi bi kaç kez izlediğimi hatırlıyorum.. sonu dramatikti hatta,etkileyiciydi !
    ''Zamanın sıkıcı olaylarını atlayıp ileriye gidebilme şansınız olsaydı'' lafı zaten insanı izlemeye sürükler..Bide adam sandler olunca yemede yanında yat ..
    çok güzel bi seçim..

    YanıtlaSil
  4. Üfürükten Prenses... Sonu çok dokunaklı ve anlamlı. “Elli ilk öpücük” anlatılacakların arasında, merak etme :)

    beyazgelinciik... kimine göre öyle, kimine göre farklı. An’ı adam gibi yaşabilsek, belki hiçbirimiz öyle söylemeyeceğiz.

    ...RiGoR MoRtiS... Adam Sandler filmlerde oynarken, sanki ekranın içinde yaşıyor gibi ve gerçekçi. Evet süper… Tekrarlarla izlenebilecek bir film.

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel filmdi bee..

    Zaten Zohan ve son filmi olan gerçek masalların haricinde mükemmel olmayan filmine rastlamadım Adam ın..:)

    YanıtlaSil
  6. ZIBBIDI... Zohan tam bir makara filmiydi. Seyrettim ama sadece işin eğlencesine baktım.

    YanıtlaSil
  7. bence de izlemeye değer bir filme benziyor.

    YanıtlaSil