29 Eylül 2009

Blood: The Last Vampire (2009)

Türkçe Adı: Son Vampir
Tür:
Aksiyon / Korku / Gerilim
Yönetmen: Chris Nahon
Süre: 91 dakika
Oyuncular: Gianna Jun, Allison Miller, Liam Cunningham, JJ Feild, Koyuki, Yasuaki Kurata, Larry Lamb, Andrew Pleavin, Michael Byrne, Colin Salmon, Masiela Lusha, Ailish OConnor, Constantine Gregory, Joey Anaya, Khary Payton
16. yy Japonya’sında insanlar, iblislerin(vampir) kan avına karşı mücadele başlatır. Fakat en korkusuz samuray Kiyomasa bile, en acımasız iblis Onigen’e karşı bir şey yapamamıştı. Yüzyıllar sonra Saya (Gianna Jun) adında gizemli bir avcı ortaya çıkar. Saya, gizli bir örgüt olan konseyle anlaşır. Konsey sayesinde Saya, Onigen’i bulacak ve onu yok etmeye çalışacaktır.

Blade serisiyle benzerlik gösteren film, yıllardır klasikleşen Uzakdoğu yapımlarından biridir. Filmin sonuna kadar bol aksiyonlu dövüş sahneleri görmek mümkün. Meraklısına…

Emre Türker

Picture: impawards

4 yorum:

  1. Saya'nın hikayesini anime olarak izlemek isteyenler için de blood+'ı tavsiye ederim.
    http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=536

    YanıtlaSil
  2. vampirlere hayran olup uzakdoğu yapımlarından nefret eden biri olarak bu filmi izleyip izlememek arasında kalmış bulunmaktayım:)

    YanıtlaSil
  3. çekikgözlü vampir imajını şöyle bir canlandırdım da, hayalini pek beğenmedim be hayalbemolcüğüm :D

    YanıtlaSil
  4. Şımarık Otostopçu..
    Angel, Buffy, Moonlight, True Blood, Supernatural ve Blade'den sonra bana da çekik gözlü vampir pek çekici gelmiyor ama izleyeceğim yine de..

    YanıtlaSil