14 Eylül 2009

Ghosts of Girlfriends Past (2009)

Türkçe Adı: Hayalet Sevgililerim
Tür: Komedi / Fantastik / Romantik
Yönetmen: Mark Waters
Süre: 100 dakika
Oyuncular: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Michael Douglas, Emma Stone, Breckin Meyer, Lacey Chabert, Robert Forster, Anne Archer, Daniel Sunjata, Noureen DeWulf, Rachel Boston, Camille Guaty, Amanda Walsh, Emily Foxler, Catherine Haena Kim, Devin Brochu, Kasey Russell, Logan Miller, Christa B. Allen, Tyler Christopher Ünlü fotoğrafçı Connor Mead (Matthew McConaughey), kadınlara düşkün ve duygusuz biridir. Seks anından sonra kadınların ne hissettiği onun için bir şey ifade etmemektedir.

Kendisine zıt karakterdeki kardeşi Paul (Breckin Meyer) evlenmek üzeredir. Ölen amcasının çiftlik evindeki düğün hazırlıklarıyla, Connor’un çocukluk arkadaşı Jenny Perotti (Jennifer Garner) ilgilenmektedir. Evliliğin anlamsızlığına inanan Connor, davetlilerin huzurunda kardeşinin düğününü sürekli eleştirecektir.

Gün bitmeden, çapkınlığını örnek aldığı ölmüş amcası Wayne’in (Michael Douglas) hayaleti ortaya çıkar. Wayne, Connor’ın kendisini örnek almaması konusunda öğüt verirken, geceleyin üç hayaletin onu ziyaret edeceğini söyler. Hayaletler, ona şu ana kadar tatmadığı duyguları hissettirmek için orada olacaklardır.

Standart romantik komedilerden çok farklı değil. Hayatın gündelik eğlencelerle sınırlı olmadığına mizahi bir bakış atan yapım, fantastik görüntülerle renklendirilmeye çalışılmış. Türünü sevenlere hoş vakit geçirtecektir.

Emre Türker

Picture: impawards

2 yorum:

  1. Biraz klasik ama yine de izlemeye değer bence :)

    YanıtlaSil
  2. Türünü seven, sakin ve iyi 1 akşam geçirmek isteyenlere..

    YanıtlaSil