22 Eylül 2009

The Family Stone (2005)

Türkçe Adı: Aile Bağları
Tür: Komedi / Dram / Romantik
Yönetmen: Thomas Bezucha
Süre: 103 dakika
Oyuncular: Claire Danes, Diane Keaton, Rachel McAdams, Dermot Mulroney, Craig T. Nelson, Sarah Jessica Parker, Luke Wilson, Tyrone Giordano, Brian J. White, Elizabeth Reaser, Paul Schneider, Savannah Stehlin, Jamie Kaler, Robert Dioguardi, Carol Locatell, Ginna Carter, Gus Buktenica, Michael Pemberton, Ron Wall, Christopher Parker
Everett Stone (Dermot Mulroney), kız arkadaşı Meredith Morton’u (Sarah Jessica Parker) Noel için ailesinin evine götürür. Stone ailesi oldukça rahat ve sıcak, Meredith ise planlı, kuralcı ve biraz gergindir. Durum böyle olunca, ilk izlenimler aile üzerinde hiç de hoş etki bırakmayacaktır.

Meredith, Stone ailesiyle olan gerginlik nedeniyle, kız kardeşi Julie’den (Claire Danes) yardım ister. Çünkü Julie, kendisine göre daha uyumlu biridir. Acaba Julie’nin gelişi, kalabalık Stone ailesinin kendisi üzerindeki eleştirel bakışları biraz olsun değiştirebilecek midir?

The Family Stone; farklı tarzdaki ilişkileri eleştiren, toplum, değer ve birliktelik üzerine eğlenceli bir aile komedisidir.

Emre Türker

Picture: impawards

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder