04 Nisan 2009

Marley & Me (2008)

Türkçe Adı: Marley ve Ben
Tür: Komedi / Dram / Aile / Romantik
Yönetmen: David Frankel
Süre: 120 dakika
Oyuncular: Owen Wilson, Jennifer Aniston, Eric Dane, Kathleen Turner, Alan Arkin, Nathan Gamble, Haley Bennett, Ann Dowd, Clarke Peters, Haley Hudson, Tom Irwin, Alec Mapa, Sandy Martin, Joyce Van Patent, Matthew J. Walters, Michael Baskin
John (Owen Wilson) ve Jennifer (Jennifer Aniston), yeni evlenmiş gazeteci çiftlerdir. Kısa bir süre sonra John Grogan, çapkın arkadaşı Sebastian’ın (Eric Dane) çalıştığı Sun-Sentinel gazetesine muhabir olarak işe başlar.

Evliliklerinin monotonlaşmaması için Sebastian’ın fikrini dinleyen John, Labrador cinsi bir köpek almaya karar verir. Jennifer’ı sürpriz olarak götürdüğü hayvan çiftliğinde, ufak tefek ve sakin görünen bir yavru erkek köpeği birlikte seçerler. John, köpeğe Marley ismini verir.

Yaşamlarına renk katması için aldıkları Marley, oldukça hiperaktiftir. Bu nedenle bir an bile boş bırakılması, felaketle sonuçlanmaktadır. Aileye yeni katılan sevimli Marley, haylazlığıyla tüm planları altüst etmeye başlayacaktır.

Genel anlamda bakıldığında, başrol oyuncusu Marley gibi görünüyor. Güzel vakit geçirmenizi sağlayan film, evliliğin zaman içindeki belli aşamaları anlatırken, sorunlardan kurtulma ve mutlu olma konusunda fikirler verebiliyor.

Emre Türker

Picture: impawards

2 yorum:

  1. Hayalbemol , moralimi bozuyorsun ama , hızına yetişemiyorum.. :)İzleyeceğim canım , bu kadar gözümün içine sokulmaz ki filmler..:)

    YanıtlaSil
  2. Darkstar... Ben anlatıyım da, benden günah gitsin :)

    YanıtlaSil