22 Mart 2009

The Wedding Singer (1998)

Türkçe Adı: Evlilik Öpücüğü
Tür: Komedi / Romantik / Müzikal
Yönetmen: Frank Coraci
Süre: 95 dakika
Oyuncular: Adam Sandler, Drew Barrymore, Christine Taylor, Allen Covert, Matthew Glave, Ellen Albertini Dow, Angela Featherstone, Alexis Arquette, Christina Pickles, Jodi Thelen, Frank Sivero, Patrick McTavish, Gemini Barnett, Teddy Castellucci, Randy Razz, Kevin Nealon, Peter Dante, Earl Carroll, Steven Brill
Para ve şöhret, mutluluğun olmazsa olmazı mıdır? Doğru ile yanlış arasındaki çizgi, evlilik hazırlıkları yapan aşıklarda sorgulanıyor.

Geçmiş senelerde bir grubun vokalistliğini yapan Robbie (Adam Sandler), para kazanmak için düğün şarkıcısı olarak çalışmaya başlar. Julia (Drew Barrymore), bu düğünlerdeki yeni işe başlamış garson kızdır. Her ikisinin de evliliğine sayılı günler kalmıştır.

Linda, evlilik törenine gelmeyerek Robbie’yi kötü bir şekilde terk eder. Bu olayın ardından bunalıma giren Robbie’yi kendine getiren tek şey, Julia ile arkadaşlıkları olacaktır.

Adam Sandler ve Drew Barrymore’un birlikte oynadıkları 50 First Dates filmine hazırlık niteliğini havasındaki The Wedding Singer, izlerken eğlendirmeyi başarıyor.

Emre Türker

picture: impawards

4 yorum:

  1. İzleyeceklerim arasında o kadar çok film oldu ki , hangisini izlesem diye düşünürken , hiç birini izleyemiyorum.. :) Ne oluyor yahu bana ?:)

    YanıtlaSil
  2. Darkstar... Bu açgözlülük bende de var :) Her güzele gönül verince öyle olur, arada kalırsın. Sadece mezaci anlamda diyorum, herkes kendi adına ne alırsa :)

    YanıtlaSil
  3. haha:) , Elinde az olunca kıymetli oluyorlar ama..:) Gözümü kapayıp seçtim bir tanesini , ne gelirse artık , kaderime teslim olacağım..:)

    YanıtlaSil
  4. Darkstar... En güzeli o, nasıl olsa her birine sıra gelecek düşüncesindeyiz. Doğru tercihin ne olduğunu, izlemeden bilmeyiz :)

    YanıtlaSil