13 Mart 2009

A Walk to Remember (2002)

Türkçe Adı: Uzaktaki Anılar
Tür: Dram / Romantik
Yönetmen: Adam Shankman
Süre: 138 dakika
Oyuncular: Shane West, Mandy Moore, Peter Coyote, Daryl Hannah, Lauren German, Clayne Crawford, Al Thompson, Paz de la Huerta, Jonathan Parks Jordan, Matt Lutz, David Andrews, David Lee Smith, Xavier Hernandez, Marisa Miller, Paula Jones
Kendini beğenmiş, sorumsuz ve şımarık biri, topluma nasıl kazandırılır? Bu sorunun cevabı, belki de onun bakış açısını değiştirmekle mümkündür.

Kasabanın zenginlerinden oluşan bir grup genç, aralarına katılmak isteyen birini oyuna getirir. Fakat eğlencenin sonu iyi bitmez. Olayı gören polisten sadece Landon Carter (Shane West) kaçamaz.

Okul müdürü, Landon’ın işlediği ufak tefek suçlara karşılık kendisine bir ceza verir. Temizlik yapacak, başarısız çocukların derslerine yardımcı olacak ve okulun tiyatro çalışmalarına katılacaktır.

Peder Reverend’ın (Peter Coyote) kızı Jamie Sullivan (Mandy Moore), Landon’a ceza olarak verilen tüm işlerde gönüllü olarak çalışmaktadır. Tiyatroda zorlanan Landon, Jamie’den yardım ister. Bu sayede başlayan arkadaşlık, onun doğruyla yanlışı ayırması için en büyük şans olacaktır.

Romantik filmlerden hoşlananların kalbini kazanabilecek bir filmdir.

Emre Türker

picture: impawards

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder