30 Ekim 2010

Knight and Day (2010)

Türkçe Adı: Gece ve Gündüz
Tür: Aksiyon / Polisiye / Gerilim / Komedi
Yönetmen: James Mangold
Süre: 109 dakika
Oyuncular: Tom Cruise, Cameron Diaz, Peter Sarsgaard, Jordi Mollà, Viola Davis, Paul Dano, Falk Hentschel, Marc Blucas, Lennie Loftin, Maggie Grace, Rich Manley, Dale Dye, Celia Weston, Gal Gadot
Kansas’tan Boston’a gitmek üzere hava alanına gelen June Havens (Cameron Diaz), şans eseri tanıştığı Roy Miller’ın (Tom Cruise) hayatını değiştireceğinden habersizdi. Aslında onun tek amacı, hafta sonu evlenecek kız kardeşi April’e (Maggie Grace) klasik bir araba hediye etmekti. Belki de hiç binmemesi gereken Boston uçağında yerini alarak, kendi kader çizgisini kendi belirlemiş oldu. Roy ve June uçakta romantik konuşmalar yaparken havada kan gövdeyi götürecek, nazik ve yakışıklı Roy akıl almaz yeteneklere sahip gizemli bir adama dönüşecek. June ise, anlam vermediği bu koşuşturma içinde istemeden de olsa yerini alacaktır.

Tom Cruise ve Cameron Diaz, gençlere taş çıkarak performanslarıyla izleyiciye güzel bir aksiyon-komedi sunuyor. Baştan sonra hareketli geçen film, komediye bolca zaman ayırması sayesinde aksiyonu eğlenceye dönüştürüyor. İyi seyirler.

Emre Türker

1 yorum:

  1. Tom Cruise ve Cameron Diaz izlemek isteyenler için..
    yoksa filmin kendisi çok iz bırakmıyor..

    YanıtlaSil