18 Ekim 2010

Mr. Magorium's Wonder Emporium (2007)

Türkçe Adı: Sihirli Oyuncakçı
Tür: Komedi / Fantastik / Aile
Yönetmen: Zach Helm
Süre: 93 dakika
Oyuncular: Natalie Portman, Zach Mills, Dustin Hoffman, Madalena Brancatella, Paula Boudreau, Ted Ludzik, Mike Realba, Steve Whitmire, Liam Powley-Webster, Marcia Bennett, Jason Bateman, Oliver Masuda, Samantha Harvey, Jesse Bostick, Isaac Durnford
Çılgın oyuncakçı Mr. Edward Magorium (Dustin Hoffman), göründüğünden çok daha yaşlı, farklı, neşeli ve sürprizlerle dolu biridir. Oyuncakçı dükkânını, müdürü Molly Mahoney (Natalie Portman) ve hayali arkadaşları dışında gerçek arkadaş edinmeyi başaramamış bir çocuk olan Eric Applebaum’la (Zach Mills) işletmektedir. Standart oyuncaklardan farklı olarak sihirle renklenen oyuncaklara sahip Mr. Magorium, dükkânının değerini belirlemek ve hesaplarını düzenlemek için muhasebeci Henry Weston’u (Jason Bateman) işe alır. Çünkü artık dünyadan ayrılma vaktinin geldiğini düşünmektedir.

Ailece seyredilebilecek, zevkli, hareketli ve sıcak havasıyla izleyiciyi büyüleyecek bir film. Hayal gücünü zorlarken, sevgi ve inançla nelerin başarılabileceğini göstermek istiyor. En az çocuklar kadar, büyükleri de etkileyecektir.

Emre Türker

Picture: impawards

1 yorum:

  1. Yeğenlerimle birlikte hatta daha buyuk bi ilgiyle izlemiştm :)

    YanıtlaSil