27 Ekim 2010

Red (2010)

Tür: Aksiyon / Komedi
Yönetmen: Robert Schwentke
Süre: 111 dakika
Oyuncular: Bruce Willis, Mary-Louise Parker, Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Heidi von Palleske, Jefferson Brown, Karl Urban, Chris Owens, Rebecca Pidgeon, Jaqueline Fleming, Randy Wade Kelley, Jason Giuliano, Alec Rayme, Lawrence Turner, Emily Kuroda, Joe Chrest, Justine Wachsberger, Tara Yelland, Ernest Borgnine, Audrey Wasilewski, James Remar, Dmitry Chepovetsky, Matthew Olver, Brian Cox, Jason Weinberg, Tony De Santis, Greg Bryk, Richard Dreyfuss, Neil Whitely, Robert Morse, Joshua Peace, Michelle Nolden, Jake Goodman, Tess Goodman, Desiree Beausoleil, Laura DeCarteret, Jonathan Walker, Julian McMahon, Murray McRae, Cindy Dukoff, Thomas Mitchell, Bernadette Couture, Chavis Brown
Gecenin bir vakti evinde profesyonel ajanlar tarafından saldırıya uğrayan emekli CIA ajanı Frank Moses (Bruce Willis), baskından yara almadan kurtulur. İç hesaplaşma gibi görünen suikastın sorumlularını bulmak üzere eski dostlarıyla bir araya gelmeye hazırlanan Frank, ilk iş olarak gizemli sevgilisi ve emekli hizmetlerde özel müşteri temsilcisi Sarah Ross’u (Mary-Louise Parker) korumak için yanına alır. Olaylardan habersiz Sarah canlı oyunda bir piyona dönüşürken, hareketli saatler içinde Frank’ı tanımaya çalışır. Artık düğüm çözülmeden, yaşamlarının normale dönmesinin imkânı olmayacaktır.

Deneyimli oyuncularla kurulu ve DC Comics’in yayınladığı, Warren Ellis ve Cully Hamner’ın yazdığı kült grafik romandan uyarlanan Red, komedi ağırlıklı bir aksiyon filmi.

Emre Türker

5 yorum:

  1. Bir türlü izleyemedim şu filmi..

    YanıtlaSil
  2. açıkçası zor ölümden fazlasını bulamadım filmde

    YanıtlaSil
  3. zor ölüm serisinden fazlası yok gerçekten de ama mizah tarafı kuvvetli. Ben bugün çok güzel vakit geçirdim izlerken...

    YanıtlaSil
  4. Hayal kırıklığına uğradığım bir film..umduğum gibi çıkmadı..

    YanıtlaSil
  5. Filmin komedi ve aksiyon dozu kararında ama Amerikalılar bu tip filmlerde kahramanla ilahı karıştırıyorlar.Tamam akıllı çocuklar ama bu kadar dahice ve kolay da olmuyor herşey.Yine de hoş vakit geçirten bir film.

    YanıtlaSil