13 Ekim 2010

Ay Lav Yu (2010)

Tür: Komedi / Romantik
Yönetmen: Sermiyan Midyat
Süre: 100 dakika
Oyuncular: Sermiyan Midyat, Fadik Sevin Atasoy, Steve Guttenberg, Katie Gill, Mariel Hemingway, Meray Ülgen, Cahit Berkay, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Josh Folan, Ayşenil Şamlıoğlu, Mazlum Çimen, Nihal Yalçın, Nazlı Tosunoğlu, Steven Guttenberg, Şener Kökkaya, Ayça Damgacı, Erdoğan Tuncel, Sinan Dağ, Ayca Damgaci, Bahar Un, Aysenil Şamlıoğlu, Cem Yıldız, Halil Ibrahim Babur
Güneydoğu sınır bölgesinde Tinne adlı bir köy vardır. Fakat bu köyün kayıtlarda ve haritada ismi geçmediği için, kimsenin nüfus kaydı yoktur. Köyün tek okumuş adamı ve kimlik sahibi İbrahim’in (Sermiyan Midyat) eve dönüşü, babası Yusuf ağaya (Meray Ülgen) ümit verir. Yusuf ağa, oğlunun köyün tapu işleriyle uğraşmasını beklerken, İbrahim aşık olduğunu söyleyerek akılları karıştıracaktır. Sonrasında tüm köylü, Colorado’lu Jessica’yla (Katie Gill) Tinne’li İbrahim’in aşkını konuşmaya başlayacak.

Teknolojiden yoksun, kimsenin bilmediği çorak topraklarda köylülerin konuşmalarını ve yaşam şekillerini mizahi anlatım şekliyle seyrederken, neşeniz yerine gelecek. Farklı, sade ve uçuk-kaçık bir film.

Emre Türker

2 yorum:

  1. bende bikaç gün önce izledim.komik farklı bi filmdi:)

    YanıtlaSil
  2. hi, how are you?
    warm greeting from Indonesia n_n

    YanıtlaSil