30 Ekim 2009

The Ugly Truth (2009)

Türkçe Adı: Kadın Aklı Erkek Aklı
Tür: Komedi / Romantik
Yönetmen: Robert Luketic
Süre: 96 dakika
Oyuncular: Katherine Heigl, Gerard Butler, Bree Turner, Eric Winter, Nick Searcy, Jesse D. Goins, Cheryl Hines, John Michael Higgins, Noah Matthews, Bonnie Somerville, John Sloman, Yvette Nicole Brown, Nathan Corddry, Allen Maldonado, Steve Little
Televizyon kanalında haber yapımcısı olarak çalışan Abby Richter (Katherine Heigl), programların reytingi konusunda sorun yaşamaktadır. Bu nedenle kendisinden acil çözüm beklenir.

İlişkiler konusunda kuralcı Abby, olası bir tanışma buluşmasından yine mutsuz ayrılarak evine dönmüştür. Televizyonda “Acı Gerçek” isimli bir program sunan Mike Chadway’in (Gerard Butler) seviyesiz konuşmalarından rahatsız olur. Canlı yayına telefonla bağlanarak, sunucu Mike’la tartışır.

Sonraki gün, çalıştığı kanal yöneticisinin Mike Chadway ile anlaştığını duyunca, şok olur. Fakat Mike, daha ilk programında seyirci rekoru kırmıştır. Ayrıca Abby’nin yeni tanıştığı doktor komşusu Colin’le (Eric Winter) ilişkisine verdiği taktikler de, oldukça işe yaramaktadır.

İlişkiler üzerine eleştirel bir yaklaşım olabilecek nitelikte ve eğlenceli bir romantik komedi olan film, fazlaca argo diyalog içeriyor. Vakit geçirmek için izlenebilir.

Emre Türker

Picture: impawards

2 yorum:

  1. Sevgili Emre;
    Bu film icin Yakindan Kumanda post'umda da demistim;
    Katherine "oofffGreysAnatomy’decokbaydin" Heigl ile Gerard "yeahbabecometomomma" Butler’li The Ugly Truth klise, ancak kendi turunde uzun zamandir izledigim en amacina uygun romantik komediydi. Bu ture dahil olup da komik olabilmis filmler benim icin taaa Notting Hill’den beri imkansiza yakindi. Sevdik, gulduk.

    Vakit keyifli geciyor derim..

    YanıtlaSil