01 Ekim 2009

Superman/Batman: Public Enemies (2009)

Tür: Aksiyon / Çizgi film / Dram
Yönetmen: Sam Liu
Süre: 67 dakika
Amerikan halkı büyük bir krizin eşiğindedir. Ülke ekonomisinin kötüye gidişinin sebebi olarak gösterilen hükümet devrilir ve sıkıyönetim ilan edilir. Lex Luthor, gövde gösterisiyle başa geçer ve bunu da halk destekler. Lex Luthor, süper kahramanların ülkede kurtarıcı rolünü üstlenmesine karşıdır. Fakat kendini korumak adına, onlara hükümetle çalışmalarını teklif eder. Kaptan Atom, Kara Şimşek, Power Girl, Katana ve Major Force, onun yardımcıları olarak iş başına geçer. Fakat Superman ve Batman, Lex Luthor’a güvenmemektedir.

Büyük bir meteor dünyaya çarpmak üzeredir. Superman, çarpışmayı engellemek için daha fazla güç gerekince, Lex Luthor’un görüşme teklifini kabul eder. Fakat Lex Luthor, Superman’i oyuna getirmiştir.

Çizgi roman severlerin ilgisini çekecek filmde, oldukça fazla kahramana yer verilmiş. Clark Kent ve Bruce Wayne, birlikte iş başında. Her zamanki gibi tüm kahramanlar Amerikalı ve dünyayı kurtarmak birleşmektedir.

Emre Türker

Picture: amazon

3 yorum:

  1. Bruce'un klas 1 havası var ama Clark Bruce'a 10 basar bence:))

    YanıtlaSil
  2. snobdog... Clark fazla fantastik ama Bruce daha gerçekçi. Öyle fazla iyi bir süper kahraman olunca da, 10 basması normal :)

    YanıtlaSil
  3. Hakkaten kimle konuşsam, Bruce daha gerçekçi ya da daha zengin olduğundan Superman da hayali olduğundan Bruce Clark'ı ezer geçer diyorlar Hiç anlayamıyorum doğrusu..
    Olmadı Clark'ın çalıştığı gazeteyi satın alır, onu kovar diyorlar:(

    YanıtlaSil