27 Şubat 2010

[Rec] 2 (2009)

Türkçe Adı: Rec: Ölüm Çığlığı 2
Tür: Dram / Korku / Gerilim
Yönetmen: Jaume Balagueró, Paco Plaza
Süre: 85 dakika
Oyuncular: Manuela Velasco, Ferran Terraza, Pablo Rosso, Javier Botet, Claudia Font, Martha Carbonell, Andrea Ros, Alejandro Casaseca, Ana Isabel Velásquez, Àlex Batllori, Nico Baixas, Juli Fàbregas, Jonathan Mellor, Carlos Olalla, Pep Molina, David Vert, Pau Poch
Bir apartman dairesi, tehlikeli ve bulaşıcı bir enfeksiyon nedeniyle karantinaya alınır. 3 kişilik bir özel timle beraber, sağlık bakanlığında görevli Dr. Owen ((Jonathan Mellor) olayı araştırmakla görevlendirilir. İçeriye girdiklerinde, her yere bulaşmış kan lekelerini görürler. Çatı katına yöneldiklerinde, ortamda tedirgin edici bir hava hakimdir. Fakat birtakım esrarengiz saldırılara uğrayacaklar ve salgından çok daha fazlasıyla karşılaşacaklardır. Panik sırasında Owen, özel time kimliğini açıklar. Kendisi bir doktor değil rahiptir. Olayın içyüzünün şeytanla ilgisi bağlantı vardır ve onu yenmek üzere ne gerekiyorsa yapılmalıdır. Çünkü apartmandan çıkmak için başka şansları yoktur.

2007 yılı yapımı [Rec] beğeni toplayınca, devam serisi ortaya çıkmış oldu. Fakat ilk filmdeki esrarengizlik, ikincisinde bozuluyor. Üçüncü bölümün çekileceğini anlamak hiç de zor değil.

Emre Türker

Picture: impawards

3 yorum:

  1. İlkinin yerini tutması çok zordu zaten.
    İkinciyi hala izlemedim, merakla beklemekteyim. :)

    YanıtlaSil
  2. ilkini izleyip hiç beğenmediğim dandik zombi korku filmi.

    YanıtlaSil
  3. 1.si çok kötü idi
    2.sinden fazla bişey beklememek lazım
    ;)

    YanıtlaSil