08 Şubat 2010

Jersey Girl (2004)

Türkçe Adı: Babasının Kızı
Tür: Komedi / Dram / Romantik
Yönetmen: Kevin Smith
Süre: 102 dakika
Oyuncular: Ben Affleck, Jennifer Lopez, Betty Aberlin, Matt McFarland, Liv Tyler, Sarah Stafford, Paulie Litt, Christian Fan, Victor Chavez, William Mace, Raquel Castro, Jennifer Schwalbach Smith, George Carlin, Stephen Root, Mike Starr, Will Smith, Jason Lee, Matt Damon, Mark Jwayad, Charles Gilbert, Jason Biggs
New York’un genç ve başarılı müzik editörlerinden Ollie Trinke (Ben Affleck), sevdiği kadın Gertrude (Jennifer Lopez) ile evlilik kararı alır. Kitap editörü Gertrude ve Ollie’nin işleri birbirine benzediğinden, her konuda iyi anlaşmaktadırlar. Evliliklerinin ardından hamile kalan Gertrude, doğum sırasında iç kanama geçirerek hayatını kaybeder. Mutluluğu tadamadan eşini kaybeden Ollie, kızı Gertie’yle (Raquel Castro) baş başa kalmıştır.

İşlerin yoğunluğu nedeniyle babası Bart Trinke’nin (George Carlin) yanına taşınan Ollie, bunalımın eşiğinden kurtulamadığından kızıyla ilgilenmez. Ayrıca gergin tavırları ve affedilmez basın açıklaması nedeniyle işinden olur. Fakat bu olumsuzluklar, onu kendine getirir. Artık tek ilgileneceği şey kızı olacaktır.

Baba-kız ilişkisi üzerine kurulan film, oldukça zengin kadroya sahip. Ailece izlenebilecek tarzda, hoşça vakit geçirmek için birebir.

Emre Türker

Picture: impawards

1 yorum: