15 Aralık 2009

How I Met Your Mother

Tür: Dizi-Komedi / Romantik
Oyuncular: Ted Mosby (Josh Radnor), Marshall Eriksen (Jason Segel), Robin Scherbatsky (Cobie Smulders), Barney Stinson (Neil Patrick Harris), Lily Aldrin (Alyson Hannigan)

Yıl 2030. Bir adam çocuklarına, anneleriyle nasıl tanıştığını anlatır. Hikâye 2005’ten, yani dizinin yayın hayatına girdiği andan itibaren başlar… Ted Mosby (Josh Radnor), çocukların babası.

27 yaşındaki mimar adayı Ted Mosby (Josh Radnor), New York’ta ev arkadaşı Marshall Eriksen’le (Jason Segel) birlikte yaşar. Marshall, kız arkadaşı Lily’le (Alyson Hannigan) evlilik hazırlıkları yapmaktadır. Evlilik planları, Ted’in yalnız olduğu fikrini daha da pekiştirmiştir. Bu durumda, bir başka dost Barney Stinson (Neil Patrick Harris) ortaya çıkar. Çılgın Barney, aşkta cesaret adına ateşleyici görevini devralır. Bardaki sohbetleri sırasında Ted, TV muhabiri Robin’i (Cobie Smulders) görür. Robin, hayallerindeki kadına çok yakındır.

How I Met Your Mother, komedi dizisi dalında zirvede yarışan bir yapımdır. Fikir, yapımcılar Carter Bays ve Craig Thomas’ın kendi arkadaşlıklarından ortaya çıkmış. Çocuklar, dizi içinde sembolik olarak rol oynuyor. Her bölüm aralarında, anlatılan karenin donmasıyla birlikte Ted’in düşüncelerini dinlemeye başlayacak, yaşananlarda gülümseyişlere ortak olacaksınız. How I Met Your Mother mutluluk hapları gibi, içmeniz tavsiyedir.

Emre Türker

Picture: movieposterdb

4 yorum: