03 Haziran 2009

Keith (2008)

Tür: Dram / Romantik
Yönetmen: Todd Kessler
Süre: 93 dakika
Oyuncular: Jesse McCartney, Elisabeth Harnois, Margo Harshman, James Applebury, Tabitha Brownstone, Ron Carlson, Victoria Chalaya, Dennis Cockrum, Jan Devereaux, Michael Bryan French, Jennifer Grey, Tim Halligan, Courtney Halverson, Jordan Lindsay Hamm, Jesse Heiman, Micah Henson, Rance Howard, Megan Hubbell, Janice Kent, Michael McGrady, Sam Murphy, Ian Nelson, Eric Parker, Ethan Phillips, Zack Rockefeller, Jessy Schram, Christian Serratos, Ignacio Serricchio, Rachel Thorp, Gareth Williams, Sarah Zinsser
İyi bir tenis oyuncusu olan Natalie (Elisabeth Harnois), okuldaki azmiyle de bilinen popüler biridir. Başarısının devamı için sınavlara hazırlanmakta ve derslerden iyi puan toplamaya çalışmaktadır. Hayalini gerçekleştirebilmesi için, burs kazanması gerekmektedir.

Kimya dersinde Natalie’nin laboratuar partneri seçilen Keith (Jesse McCartney), yaşamdan zevk almaya çalışan, okul arkadaşlarından uzak ve yalnızlığı seven esrarengiz biridir. Raffael ile ilişkisini bildiği halde, Natalie’yle sürekli vakit geçirmek için fırsat kollar.

Öncesinde sürekli etrafında gezinen Keith’in varlığından rahatsız olan Natalie, ona karşı garip bir yakınlık duymaya başlayacaktır.

Dramatik bir gençlik filmi olan Keith’in, genç kitleyi hedef alan bir yapısı var. Durağan geçen filmi izleyiciye bağlayan tek şey, Keith’in hayatına karşı merak duygusu olsa gerek.

Emre Türker

Picture: impawards

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder