15 Haziran 2009

Ice Princess (2005)

Türkçe Adı: Buz Prensesi
Tür: Komedi / Dram / Aile / Spor
Yönetmen: Tim Fywell
Süre: 98 dakika
Oyuncular: Michelle Trachtenberg, Joan Cusack, Amy Stewart, Steve Ross, Hayden Panettiere, Kim Cattrall, Trevor Blumas, Kirsten Olson, Jocelyn Lai, Connie Ray, Paul Sun-Hyung Lee, Roy Bradshaw, Mark Hird, Ben Gilbank, Thanh Nguyen, Charmaine Hamp, Diego Klattenhoff
Casey Carlyle (Michelle Trachtenberg), başarılı bir öğrencidir. Fizik öğretmeni ona, üniversite için burs almaya aday olduğunu söyleyerek, yılsonuna kadar bir fizik projesi üretmesini ister. Casey’nin projesi, çok sevdiği buz pateni hakkında, pratik hareketlerin sanal ortama taşınarak planlanmasıyla ilgili olacaktır.

Buz pateni koçu Tina Harwood (Kim Cattrall)’un öğrencisi olmak ister. Ne yazık ki annesi bu duruma karşı olduğundan, gerekli para için yarı zamanlı iş bulur. Azimli çalışmaları sırasında, okulun popüler buz patencilerinden ve koçun kızı Gen Harwood (Hayden Panettiere) ile samimiyet kurmaya başlayacaktır.

Buz pateni ve okuldaki dersler, zamanının tümünü meşgul ederken, Casey yavaş yavaş bir seçimin eşiğine gelecektir.

Başarı adına zorluklardan kaçmamak, hatta mümkün olduğunca amaçlar için mücadele etmenin gerekliliğini anlatan bu gençlik filmi, iyi vakit geçirmek isteyenlere güzel bir alternatif olabilir.

Emre Türker

Picture: impawards

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder