07 Haziran 2010

The Collector (2009)

Türkçe Adı: Koleksiyoncu
Tür: Marcus Dunstan
Yönetmen: Gerilim / Korku
Oyuncular: Josh Stewart, Michael Reilly Burke, Andrea Roth, Juan Fernández, Karley Scott Collins, Daniella Alonso, Haley Pullos, William Prael, Diane Ayala Goldner, Alex Feldman, Madeline Zima, Robert Wisdom, Patrick Rizzotti, Jayme Suzonne Riser, Krystal Mayo
Varlıklı bir ailenin yeni taşındıkları evdeki güvenlik sistemleri ve birtakım onarım işleriyle ilgilenen Arkin (Josh Stewart), eşi Lisa’nın (Daniella Alonso) tefecilere olan borcu nedeniyle para arayışına girer. Zengin Chase ailesinin tatile gideceğinden haberdar olan Arkin, o gece evde bir soygun planlar. Gece geç vakitlerde maskesini takıp içeriye girdiğinde, başta her şey normal gibi görünmektedir. Fakat sonradan içeride bir başka ses daha duyulur. Evdeki diğer maskeli kişi, bütün aileyi esir alarak etrafı tuzaklarla donatmış bir psikopattır. Kişilik olarak özünde iyi niyetli Arkin, ya kasayı soyup hiçbir şey olmamış gibi gizlice dışarıya çıkacak, ya da aileyi kurtarmak için elinden geleni yapacaktır.

Klasik vahşet içerikli bu film, rahatsız edici görüntülere sahip. Çocuklara izletilmemesi daha doğru olacaktır. Katil, muhtemel bir antisosyal kişilik gibi görünüyor. Konunun gidişatı, serinin devamına işaret ediyor.

Emre Türker

Picture: impawards

2 yorum:

  1. belirsizlikler var bencede devamı gelecek gibi ...

    YanıtlaSil
  2. 8 milyon dolar kazanmışlar dünya çapında. Bana mantıksız geliyor devam etmesi..

    YanıtlaSil