03 Ağustos 2009

I Love You, Man (2009)

Türkçe Adı: Adamım Benim
Tür: Komedi / Romantik
Yönetmen: John Hamburg
Süre: 105 dakika
Oyuncular: Paul Rudd, Jason Segel, Jaime Pressly, J.K. Simmons, Thomas Lennon, Rashida Jones, Sarah Burns, Greg Levine, Jon Favreau, Jane Curtin, Andy Samberg, Jean Villepique, Rob Huebel
Peter Klaven (Paul Rudd), kız arkadaşı Zooey’le (Rashida Jones) evlenme hazırlıkları içindedir. Daha çok kadınlarla anlaşan Peter, çevresinde arkadaşı olmadığından dolayı düğününe sağdıç bulamamaktadır.

Zooey’in evinde toplanan kız arkadaşları, Peter’ın hiç dostu olmadığını konuşmaya başlar. Tesadüfen konuşmalara kulak misafiri olan Peter, durumun tersini ispat etmek üzere hazırlıklara girişir.

Yakın arkadaş edinme çalışmalarındaki tüm çabaların boşa gittiği düşünülürken, bir gün ev satış tanıtımdan Sydney Fife (Jason Segel) ile tanışır. Sydney’in tavırları, Peter’ı keyiflendirecektir. Acaba Sydney, Peter’ın aradığı dost mudur?

Baştan sona kadar eğlenceli bir havada geçen film, kadın ve erkeğin genel ilgi alanlarına değiniyor. Gülümseten ve çizgisini sonuna kadar koruyan film, romantik komedi severlerin beğenisine sunulur.

Emre Türker

Picture: impawards

1 yorum:

  1. Yeni izledim bu filmi tavsiye ederim içinde çok güzel espriler var. Bayağı bir güldüm film bittikten sonra da :D

    YanıtlaSil