25 Ağustos 2009

Adventureland (2009)

Tür: Komedi / Dram / Romantik
Yönetmen: Greg Mottola
Süre: 107 dakika
Oyuncular: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Ryan Reynolds, Kelsey Ford, Michael Zegen, Margarita Levieva, Ryan McFarland, Jack Gilpin, Wendie Malick, Matt Bush, Todd Cioppa, Stephen Mast, Kristen Wiig, Bill Hader, Martin Star, Adam KroloffYıl 1987. Okuldan mezun olan James Brennan (Jesse Eisenberg), hediye olarak ailesinden Avrupa tatili bekler. Fakat babasının işleri bozulduğundan, hayalindeki tatil gerçekleşmeyecektir. Sorun yalnız bununla da sınırlı kalmaz. Ayrıca üniversite için gerekli parayı ailesi karşılayamayacak, dolayısıyla yazın para kazanarak okula hazırlık yapması gerekecektir.

James, eğlence merkezi Adventureland’a oyun görevlisi olarak iş bulur. İşler çok sıkıcı, fakat arkadaşlıklar çok sıcaktır. Mesai arkadaşlarından biri, Em Lewin (Kristen Stewart) adında bir kızdır. Em’le arkadaş olmak James için rüya gibi görünse de, bu rüya gittikçe gerçeğe dönüşür. Fakat teknisyen Mike Connell’in (Ryan Reynolds) ortaya çıkışı, ortalığı biraz karıştıracaktır.

Mizah ve romantizm ustaca harmanlanırken, ortaya seyri güzel bir yapım çıkmış. İçinizi ısıtacak kadar sıcak ve gülümseten bu gençlik filmi, romantik komedi severlerin beğeneceği tarzdan.

Emre Türker

Picture: impawards

2 yorum: