10 Mart 2010

Old Dogs (2009)

Türkçe Adı: İki Babalık
Tür: Komedi / Aile
Yönetmen: Walt Becker
Süre: 88 dakika
Oyuncular: John Travolta, Robin Williams, Kelly Preston, Conner Rayburn, Ella Bleu Travolta, Lori Loughlin, Seth Gren, Bernie Mac, Matt Dillon, Ann-Margret, Rita Wilson, Amy Sedaris
Birlikte çalışan büyük işadamları Charlie (John Travolta) ve Dan (Robin Williams), aynı zamanda sıkı dosttur. Eşinden ayrılan Dan bunalıma girince, Charlie onu Miami’ye götürür. Orada hoş vakit geçirirken tanıştığı Vicki’ye (Kelly Preston) aşık olan Dan, diğer evliliği gibi yıldırım nikahı ardından 24 saat içinde ayrılır.

Japonlarla milyon dolarlık iş anlaşması eşiğindeyken Dan, eski eşi Vicki’yle yazışarak yeniden görüşme ayarlar. Fakat görüşme sonrası iki büyük şok yaşar. Çünkü kısa evlilik sonrasında Vicki hamile kalmış ve ikiz Zach (Conner Rayburn) ve Emily’i (Ella Bleu Travolta) dünyaya getirmiştir. Ayrıca çevreyi kirleten fabrikaya karşı yürüttüğü eylem nedeniyle 2 hafta hapis cezası alınca, çocukları Dan’a bırakmak zorunda kalacaktır. Bundan sonra Dan ve Charlie, bir yandan iş anlaşmalarını sağlamlaştırmaya çalışırken, diğer yandan hiç tecrübe edinmedikleri çocuklarla vakit geçirmenin ne demek olduğunu fazlasıyla öğreneceklerdir.

Eşi (Kelly Preston) ve kızıyla (Ella Bleu Travolta) aynı filmde yer alan John Travolta, Robin Williams’la eğlenceli bir komediye imza atmış. Ailece izleyebileceğiniz, kafanızı dağıtacak iyi bir alternatif olacaktır.

Emre Türker

Picture: impawards

2 yorum:

  1. Uyyy gülmeye ihtiyacım varrrrrrrrr.

    YanıtlaSil
  2. Sözde komedi filmi ama 88 dakika boyunca somurtup durdum diyebilirim sinema koltuğunda
    Bence nasıl komedi yapılmaz için iyi 1 örnek..

    YanıtlaSil