09 Ağustos 2009

In Her Shoes (2005)

Türkçe Adı: Yerinde Olsam
Tür: Komedi / Dram / Romantik
Yönetmen: Curtis Hanson
Süre: 130 dakika
Oyuncular: Cameron Diaz, Anson Mount, Toni Collette, Shirley MacLaine, Richard Burgi, Candice Azara, Brooke Smith, John Mastrangelo Sr., Emilio Mignucci, Mark Feuerstein, Terrance Christopher Jones, Nicole Randall Johnson, Kateri DeMartino, Brandon Karrer, Jon Ingrassia, Jason Peck
Maggie (Cameron Diaz) ve Rose (Toni Collette), birbirine tamamen zıt iki kardeştir. Maggie, okulunu yarım bırakmış, günlük yaşayan, erkeklere düşkün ve sorumsuz biridir. Rose ise, avukatlık kariyerinde başarılı, günlük yaşamında monoton ve huzursuzdur.

Sorumsuz davranışları nedeniyle, üvey annesi Maggie’i eve kabul etmeyince, ablası onu yanına almak zorunda kalır. Fakat kaldığı süre boyunca Rose’un düzenini altüst etmekle kalmayacak, affedilmez bir hata yapacaktır.

İki kardeşin arası açılınca, Maggie gidecek yer aramaya başlar. Her zamanki gibi çekmeceleri karıştırıp para ararken, büyükannesi Ella’nın (Shirley MacLaine) yaşadığını öğrenecek ve onu bulmak için harekete geçecektir.

Maggie ve Rose, hayatlarında yeni başlangıçlara sayfa açarken, acaba tekrar bir araya gelebilecekler mi?

In Her Shoes, anlaşamasalar bile birbirinden kopamayan iki kardeşin hayatından kesitler sunuluyor. İlk yarısı dramatik geçen filmin ikinci yarısı daha eğlenceli ilerliyor. Vakit geçirmek için izlenebilir.

Emre Türker

Picture: impawards

2 yorum:

  1. bu film cokk guzel feci eglenceli .)

    YanıtlaSil
  2. ben beğenerek izlemiştim bu filmi, kız kardeşleri canlandıran Cameron Diaz ve Tony Collette'nin performansları iyiydi...

    YanıtlaSil