07 Kasım 2010

Killers (2010)

Tür: Romantik / Komedi / Gerilim / Aksiyon
Yönetmen: Robert Luketic
Süre: 93 dakika
Oyuncular: Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Tom Selleck, Catherine O'Hara, Katheryn Winnick, Kevin Susman, Lisa Ann Walter, Casey Wilson, Rob Riggle, Martin Mull, Alex Borstein
Sevgilisinden yeni ayrılan Jen (Katherine Heigl), annesi (Catherine O'Hara) ve babasıyla (Tom Selleck) birlikte tatil için Fransa’nın Nice kentine gelir. Asansörde karşılaştığı Spencer’le (Ashton Kutcher) tanışmaları hızlı gelişince, yeni bir aşka yelken açarlar. Oysa Spencer, aldığı talimatlar doğrultusunda adam öldüren profesyonel bir katildir. Jen’le birlikteliği, onun bu tehlikeli işi bırakması için iyi bir neden olur. Amerika’ya döndüklerinde kısa süre içinde evlenirler. Eski defterleri kapatıp hayatlarında yeni bir sayfa açmak ve hayallerini gerçekleştirmek için çalışmaya başlarlar. Fakat profesyonel bir katilin işini öylece bırakıp gitmesi kolay değildir. Mutlu bir gelecek hayal ederken, Spencer kendini bir anda ateşin ortasında bulacaktır.

Katil ruhlu bir adamın hayatına mükemmel bir kadın girdiğinde, kalbi bundan etkilenir mi? Killers, yıldırım aşkına kapılan iki farklı aşığın tuhaf ve komik hikâyesini izleyiciye sunuyor.

Emre Türker

Picture: impawards

1 yorum:

  1. Paylaşım için teşekkürler.
    Bütün hepsi bir arada ama benim dikkatim çeken romantik,komedi bu tür filimlere ihtiyacımız var.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil