02 Eylül 2010

Underworld: Rise of the Lycans (2009)

Karanlıklar Ülkesi: Lycan’ların Yükselişi
Tür: Aksiyon / Fantastik / Gerilim
Yönetmen: Patrick Tatopoulos
Süre: 92 dakika
Oyuncular: Michael Sheen, Bill Nighy, Rhona Mitra, Steven Mackintosh, Kevin Grevioux, David Aston, Geraldine Brophy, Leighton Cardno, Alex Carroll, Elizabeth Hawthorne, Jason Hood, Mark Mitchinson, Tania Nolan, Craig Parker
Vampirlerin lideri Viktor (Bill Nighy), organize olmaktan yoksun vahşi kurt adamlara karşı yürütülen savaşta, esir tuttuğu kurt adamları onlara karşı silah olarak kullanıyordu. Kurtadam soyundan dünyaya gelen Lucian (Michael Sheen), Viktor’un gözdesi olmuştu. Lucian’ı kullanarak yeni bir ölümsüz ırk yarattı. Lycanlar adı verilen bu ırk, kontrol edilebiliyordu. Böylece onları hem savaşta, hem de işlerinde kullanmaya başladılar.

Viktor’un kızı Sonja (Rhona Mitra) ve Lucian arasında alevlenen aşk, tehlikeye davetiye çıkarır. Çünkü vampirlerin aşağılık bir hayvan olarak gördükleri Lycanlar’larla bağlantı kurmak yasaktır. Kaçmak, ikisinin birlikte olabilmesinin tek yolu olarak görünmektedir.

Serinin üçüncü filmi “Underworld: Rise of the Lycans”, başlangıcı içeriyor. İlk seriden itibaren görsel şölen ve seyir zevki hiç bozulmadan korunuyor.

Emre Türker

Picture: impawards

2 yorum: