10 Mayıs 2009

X-Men Origins: Wolverine (2009)

Türkçe Adı: X-Men Başlangıç: Wolverine
Tür: Aksiyon / Fantastik / Bilim-Kurgu / Gerilim
Yönetmen: Gavin Hood
Süre: 107 dakika
Oyuncular: Hugh Jackman, Liev Schreiber, Danny Huston, Will i Am, Lynn Collins, Kevin Durand, Dominic Monaghan, Taylor Kitsch, Daniel Henney, Ryan Reynolds, Tim Pocock, Julia Blake, Max Cullen, Troye Sivan, Michael-James Olsen, Peter O'Brien, Aaron Jeffery, Alice Parkinson, Matthew Dale, Stephen Leeder, James D. Dever, Nathin Butler, Peter Barry, David Ritchie, Asher Keddie, Panou, Johnson Phan, Elizabeth Thai, Jade Tang, Joelle Tang, Scott AdkinsHenüz çocuk yaşardayken, evde yaşanan talihsiz bir olay sonucu Logan / Wolverine (Hugh Jackman) ve Victor Creed / Sabretooth (Liev Schreiber) birlikte kaçarlar. Önlerine çıkan hiçbir engel, onları durduramayacaktır.

Savaş yıllarında mutant oldukları ortaya çıkınca, Albay William Stryker (Danny Huston) onları himayesi altına alır. Kurduğu gizli örgüte bu iki mutantı dahil etmeyi başaran Stryker, örgütteki diğer mutantlarla birlikte ölüm saçmaya başlar. Fakat Logan, bu işin parçası olmak niyetinde değildir. Öldürmekten zevk alan Victor’u da geride bırakarak, sakin bir yaşama doğru yol alır.

Kalabalıktan uzak huzur arayan Logan’ı, geçmişi rahat bırakmayacaktır.

Film, aksiyonu bol ve X-Men serisinin gerekli bir parçası olmuş. Daha önceki 3 seriyi de izleyenler, aynı lezzeti tadacaktır.

Emre Türker

Picture: impawards

1 yorum:

  1. çok lezzetli sinemadan sonra en kısa sürede dvd yapıp tekrar izlemek istiyorum...

    YanıtlaSil