05 Mayıs 2009

Bride Wars (2008)

Türkçe Adı: Gelinlerin Savaşı
Tür: Komedi / Romantik
Yönetmen: Gary Winick
Süre: 89 dakika
Oyuncular: Kate Hudson, Anne Hathaway, Bryan Greenberg, Chris Pratt, Steve Howey, Candice Bergen, Kristen Johnston, Michael Arden, Victor Slezak, Kelly Coffield Park, John Pankow, Zoe O'Grady, Shannon Ferber, June Diane Raphael, Charles Bernard
New Jersey’de aileleriyle birlikte Plaza Otel’e gelen iki küçük kız, otelde yapılan düğüne hayran olurlar. Yetişkin olup evlenmeye karar verdiklerinde, düğünlerini aynı anda ve Haziran’da yapmaya karar verirler.

Liv Lerner (Kate Hudson), şirketinde başarılı bir avukattır. Emma Allan (Anne Hathaway) ise öğretmenlik yapmaktadır. Erkek arkadaşları aynı dönemde evlilik teklifi yapınca, çok mutlu olurlar.

Manhattan'ın ünlü evlilik organizatörü Marion St. Claire’e gelip, düğün zamanı danışırlar. Bayan Claire, Haziran ayının ilk ve son cumartesi günü, onlara Plaza Otel’de düğün ayarlar. Fakat bayan Claire’in yardımcısı Angela büyük bir hata yaparak, her ikisinin düğününü de ilk cumartesi olarak belirleyince, işler karışır. İki yakın arkadaş, evlilik günü konusunda çetin bir mücadeleye girecektir.

Romantik komedi severlerin beğenisine sunulan film, çok fazla beklenti içinde olmadan izlenebilir.

Emre Türker

Picture: impawards

1 yorum:

  1. seviyorum bu kızları oyüzden bu filmi bayıla bayıla izledim:)

    YanıtlaSil