30 Ağustos 2009

Obsessed (2009)

Tür: Polisiye / Dram / Gerilim
Yönetmen: Steve Shill
Süre: 108 dakika
Oyuncular: Idris Elba, Beyoncé Knowles, Ali Larter, Jerry O'Connell, Bonnie Perlman, Christine Lahti, Nathan Myers, Nicolas Myers, Matthew Humphreys, Scout Taylor-Compton, Richard Ruccolo, Bryan Ross, Nelson Mashita, Bruce McGill, Ron Roggé
Derek (Idris Elba) ve Sharon Charles (Beyoncé Knowles) yeni ev satın almış, oğulları Kyle ile birlikte mutlu yaşamaktadırlar.

Derek’in başarılı bir yönetici olduğu şirkete Lisa Sheridan (Ali Larter) adında geçici personel alınır. Lisa, güzel, seksi ve çalışkandır. Aralarındaki kısa laf atışmalarıyla başlayan sohbetin rengi koyulaşınca, yakınlık tehlikeli olmaya başlar. Zararsız flört, saplantıya dönüşecektir.

İlk bakışta aldatmayla ilgili sıradan yapımlara benzeyen Obsessed, gittikçe hareketleniyor ve gerilim yükseliyor. Olaylar biraz abartılı, fakat yine de keyifle izlenebilir.

Emre Türker

Picture: impawards

3 yorum:

  1. Hareketli bir pazar filmi diyorsun :))

    YanıtlaSil
  2. Aslı... Pazar gerginliği olsa daha uygun kaçar diyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Bu film Amerika'da kimileri tarafından ırkçı bir bakış açısıyla değerlendirilmiş. Bu filmi film yapan ve bir nevi reklamı olan unsur da bu oldu. Neydi bu unsurlar? Detaya inersek bir siyahi erkeğin karısını aldatmayacağı vurgusu ( siz beyazlar bizleri kendiniz gibi mi sanıyorsunuz? biz deki bağlılık ölmedi fikri ) Bir de Beyonce'nin Ali Larter'ı evire çevire dövmesi.

    Farklı bir senaryosu var denebilir.Derek'in yerine hangi erkek olsa aynısını yapardı gerçekten bir soru işareti.

    Idris ve Ali'nin oyunculuğu iyi Beyonce de vitrin olmuş İzlenesi bir film denebilir.

    YanıtlaSil