05 Temmuz 2012

7 Tohumun Sırrı



Yazar: David Fischman
Sayfa Sayısı: 214
Kitap Boyutu: 13,5 x 19,5
Yayınevi: Sistem Yayıncılık

İgnacio Rodriguez, 42 yaşında kalp krizi geçirir. Bunun nasıl olduğuna kendisi bile inanamaz. Fakat, şirketini ayakta tutmak adına 18 saatlik çalışma temposu, saldırgan tavırları ve ailesine karşı vurdumduymazlığı düşünüldüğünde, bunun olması gayet doğaldır. Doktoru kendisine meditasyonu önerir. Önceleri bunu saçma bulan İgnacio, şirketindeki hızlı çalışma temposuna geri döner. Ancak bir süre sonra tekrar sıkışma hissiyle birlikte doktorunu dinlemeye karar verir.

Doktorunun tavsiyesi üzerine gittiği üstad, kendisine 7 tohumluk bir formül sunar. Her tohumu özenle ekmesi ve filizlendiklerinde bu tohumlardan bir ders alması gerekmektedir. Her tohumun filizlenmesi ardından, üstad’ın özlü sözlerini ve anlattığı değerli hikâyeleri, İgnacio ile birlikte siz de okuyucu olarak izleyebilir ve onlardan ders çıkarabilirsiniz.

Basit anlatım tarzı sayesinde çok kısa sürede bitirilebilecek bir kitap. Roman havası içinde, kişisel gelişim hikâyeleri sunuyor. Bu tarz kitapları, dinlenme ve rahatlama amaçlı okumanızı öneririm.

Bu arada yazar hakkında kitapta verilen bilgilerden de bahsedelim. Georgia Institute of Technology’de mühendislik okumuş ve Boston Üniversitesi’nde master yapmış. Uluslararası bir danışmanlık firması eşliğinde birçok firmaya koçluk yapıyor.

Emre Türker

1 yorum:

  1. bu tür kişisel gelişim kitaplarına bayılıyorum ya en kısa zamanda almaya çalışacağım :)

    YanıtlaSil