16 Kasım 2010

Get Him to the Greek (2010)

Türkçe Adı: Zorlu Görev
Tür: Komedi
Yönetmen: Nicholas Stoller
Süre: 109 dakika
Oyuncular: Jonah Hill, Russell Brand, Rose Byrne, Zoe Salmon, Lino Facioli, Lars Ulrich, Mario López, Pink, Billy Bush, Kurt Loder, Christina Aguilera, Colm Meaney, Elisabeth Moss, Kristen Bell, Tyler McKinney
Aldous Snow (Russell Brand) ve model kız arkadaşı Jackie Q (Rose Byrne), bir zamanların rock müziği dalında liste başıydılar. Fakat son çıkardıkları “Afrikalı Çocuk” albümüyle dibe vurdular ve kaybolup gittiler.

New York’taki Pinnacle şirketi, ekonomik kriz ve yanlış müzik seçimleri nedeniyle batma noktasına gelmiştir. Acil plan toplantısında Aaron Green (Jonah Hill), Greek Theatre’ın 10. yıldönümü nedeniyle, Aldous Snow’u tekrar sahneye çıkarmaları konusunda görüş belirtir. Fikri mantıklı bulan yöneticileri Sergio (Sean Combs), Aaron’a organizasyonda tem yetki verir. Büyük bir heyecanla Aldous Snow’u New York’a getirmek üzere yola çıkan Aaron, ünlü yıldızı zapt edilemez şekilde bulunca, ne yapacağını şaşırır. Çünkü artık o, değerlerini hiçe sayan, uyuşturucu batağına saplanmış bir alkoliğe dönüşmüştür. Her ne olursa olsun Aaron, Aldous Snow’u sahneye çıkararak görevini yerine getirmelidir. Fakat bunu başarmak hiç de kolay olmayacaktır.

Bu sıra dışı öyküdeki iki farklı adamın, yaşam tarzlarını yeniden gözden geçirmelerine ve ilişkilerini yeniden irdelemelerine şahit olacaksınız. Argo, cinsellik ve sapkın birçok etkenin kullanıldığı film, absürt Hollywood örneklerinden biridir. Daha çok yetişkinlere hitap eden eğlenceli bir yapım.

Emre Türker

Picture: impawards

1 yorum:

  1. Müthiştiiiir, tavsiye ederim! (: Bu arada bayramın kutluu olsun, nice sağlıklı ve mutlu bayramlaraa! (:

    YanıtlaSil