26 Ocak 2011

You Again (2010)

Türkçe Adı: Yine mi Sen?
Tür: Komedi / Romantik
Yönetmen: Andy Fickman
Süre: 105 dakika
Oyuncular: Kristen Bell, Jamie Lee Curtis, Sigourney Weaver, Odette Yustman, Betty White, Victor Garber, James Wolk, Kristin Chenoweth, Sean Wing, Kyle Bornheimer, Billy Unger, Christine Lakin, Meagan Holder, Patrick Duffy, Anna A. White

Lisede arkadaşları tarafından değersiz(ezik) görülen Marni (Kristen Bell), okulun popüler isimlerinden biri olan abisi Will’in (James Wolk), başarılı olma konusundaki değerli sözlerinden güç bularak okulundan mezun olmuş, hemen ardından hırslı ve özverili çalışmaları sayesinde görev aldığı PR(halkla ilişkiler) şirketinde, kısa süre içinde müdür ataması gerçekleşmiştir. Abisinin düğün hazırlıkları için evine izinli dönen Marni, gelin adayının, lisede kendisiyle alay edenlerin başını çeken Joanna (Odette Yustman) olduğunu öğrenince, çılgına döner. Artık tek istediği, Joanna’yı ailesinden ve abisinden uzak tutmak olacaktır.

Birkaç kuşak içinde, kişilerin geçmişindeki hataları, unutulmayan acıları ve bastırılmış duyguların tehlikeli şekilde açığa çıkmasını, esprili bir dilde anlatmayı başaran bu yapım, yüzünüzde tebessüm sağlayacaktır. Özellikle bayanların ilgisini çekebilecek bir film.

Emre Türker

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder