18 Temmuz 2010

Vampirler bu sefer güldürüyor

"VAMPIRES SUCK / BİRİ BENİ ISIRDI "- Kasım'da sinemalarda‏
Alacakaranlık Efsanesi de dahil olmak üzere, son dönemlerin romantik gençlik filmleri ve gençlerin bunalımlı hallerine komik bir yaklaşım getiren; Black Eyed Peas, Lady GaGa gibi gençlerin ilahı haline gelen ünlülere de mizahi bir tavırla yaklaşmaktan çekinmeyen film “VAMPIRES SUCK / BİRİ BENİ ISIRDI” 26 Kasım’da sinemalarda.

Başrollerinde Sorority Row, 90210 ve Disaster Movie filmlerinden tanıdığımız Matt Lanter; Gossip Girl oyuncularından Chris Riggi ile Anneliese van der Pol’un yer aldığı filmin senaristliğini ve yönetmenliğini “Disaster Movie”, “Meet The Spartans” ve “Scary Movie” filmlerinin senaristleri Jason Friedberg ile Aaron Sletzer üstleniyor.

Konu:
Becca iki erkek arasında kararsız kalmıştır; gizemli, karamsar ve saçma derecede soluk benizli çocuk ile dayanıklı, sevimli’ ve ona “küçük gay kardeşi”ni hatırlatan çocuk arasında.

İkisi arasında bir karar vermek için her an kendisinin de yemeğe dönüşebileceği bir aile yemeğini sağ salim atlatmalıdır.

İçinde bulunduğu romantik karmaşalar yeterli değilmiş gibi, bir yandan da kontrol delisi olan ve kendisine küçük bir bebekmiş gibi davranan babasıyla da başetmelidir.

Mezuniyet gecesi gelip çatmadan karar vermek zorunda olan Becca, gizemli bir dünyadan gelen Alice’ten Lady GaGa’ya kadar birçok kişiden yardım alır!

Basın Duyurusudur.

 GÖRSELLER

7 yorum:

  1. Bu tarz filmler iyi yapılmadığı sürece sinemanın katlidir. İyi örnekler için Shaun of Dead, Hot Fuzz, Life Of Brain izlenebilir.

    YanıtlaSil
  2. Eğlenceli bir filme benziyor..

    YanıtlaSil
  3. Heyecanla bekliyoruz =P Fragmanını gördüm bence iyi olabilir.

    YanıtlaSil
  4. Alacakaranlık serisini okumadığım ve izlemediğim için fazla komik bulmam herhalde ama bu tarz filmleri sinemada izlemesem de tvde izlemek eğlenceli olabiliyor:)

    YanıtlaSil
  5. http://www.facebook.com/video/video.php?v=405914526375 filmin trailerinı görmüştüm.
    sanki biraz erken böyle bişey için. biraz daha beklemelerini beklerdim. zaten böyle bir şey yapacaktınız belli bir şey. bu yüzden seriye olan hayranlık katsayısının bokunun çıkması biraz daha bekleyeceklerini düşünmüştüm.
    ayrıca Shaun of Dead iyi filmdi.

    YanıtlaSil
  6. korkunç film serisi gibin :d

    YanıtlaSil
  7. Yapılmış dizi ve filmlerle dalga geçen Scary Movie tarzında komedi değeri olmayan filmler yapmaktan ne zmn vazgeçecekler?

    YanıtlaSil