24 Temmuz 2010

Mother And Child/Anneler ve Kızları - 30 Temmuz'da sinemalarda

Kolombiyalı ünlü yazar Gabriel Garcia Marquez’in oğlu olan ve “Nine Lives / 9 Hayat” filmiyle tanıdığımız Rodrigo Garcia, TV’de SIX FEET UNDER gibi önemli dizi ve yapımlardaki yönetmenliği ardından "MOTHER AND CHILD / ANNELER VE KIZLARI"nın senarist ve yönetmeni olarak karşımıza çıkıyor. Üç kadının farklı gelişen hikayeleri ve annelik durumu üzerine kurulan bir hikaye sunan; Toronto, San Sebastian ve Sundance gibi önemli film festivallerinde ‘resmi seçki’ olarak gösterilen, İstanbul Film Festivali’nde kapanış filmi olan ANNELER VE KIZLARI 30 Temmuz’da sinemalarda!
Yönetmen: Rodrigo Garcia
Oyuncular: Naomi Watts, Samuel L. Jackson, Kerry Washington, Annette Bening, Jimmy Smits
Yapım: ABD-İspanya
Süre: 125 dakika

Konu: 40 yıl kadar önce başlayan hikayede 14 yaşındaki bir kız hamiledir ve bebeğini evlatlık verir. Bugüne geldiğimizde üçü de hayatlarının kontrolünü ele almaya çalışan üç ayrı kadınla karşılaşırız.

Elizabeth (Naomi Watts), güzelliğinin farkında olan ve bunu yararına kullanan başarılı ve zeki bir avukattır. Ne zaman bir konuda galip gelemeyeceğini veya durumla başa çıkamayacağını anlasa, cazibesini kullanır; bu patronuyla (Samuel L. Jackson) romantik bir ilişkinin başlangıcına yol açacak olsa da ya da gereğinden fazla arkadaşça davranan komşusu ve kocasını (Carla Gallo and Marc Blucas) kontrol etmek için de olsa cazibesini kullanmaktadır. Karen (Annette Bening) ise yürekli ama bunu asla göstermeyen bir sağlık uzmanıdır. 14 yaşındayken doğurduğu kızını evlatlık vermiş ama bunu hiç atlatamamıştır – acısı onu etrafındaki herkese karşı acımasız ve sert bir hale getirmiştir, iş arkadaşı olan ve ona ilgisi açık olan Paco’ya bile (Jimmy Smits). Lucy (Kerry Washington) de kocasıyla çocuk sahibi olamamış ve hep hayal ettiği aileye sahip olmak için evlatlık almayı planlayan bir 20 yaşında bir kadındır. 3 kadının hikayesi annelik duygusu etrafında birleşir.

Basın Duyurusudur

GÖRSELLER

2 yorum:

  1. bende 14 yaşındayımda.. bi an kafamda canlandırdım da.. mutlaka izlcem .D

    YanıtlaSil